You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Bijouterina Handmade

Prima Pagină
Categorii
Termeni si Condiții Contact

Termeni si Condiții

 

TERMENI SI CONDITII

 

Va rugam sa parcurgeti Termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.bijouterina.ro  Continuarea utilizarii acestui website reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor Termeni si conditii. Website-ul www.bijouterina.ro este proprietatea SC ATELIER BIJOUTERINA S.R.L. 

Acesti Termeni si conditii sunt denumiti in cuprinsul prezentei pagini „REGULAMENT”, iar ei stabilesc regulile de furnizare a serviciilor pe cale electronica de catre SC ATELIER BIJOUTERINA S.R.L. , prin intermediul site-ului www.bijouterina.ro

 

ELEMENTELE DEFINITORII

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza sau care utilizeaza site-ul www.bijouterina.ro;

VANZATOR: SC ATELIER BIJOUTERINA S.R.L. cu sediul in cu sediul in Bistrita, str. Panait Cerna, nr. 1, ap 67, jud. Bistrita-Nasaud, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J6/372/2017 si avand CUI:37413367, nr. telefon: 0740 820 979, denumita in continuare SC ATELIER BIJOUTERINA S.R.L.

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual www.bijouterina.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

ORARUL DE FUNCTIONARE:

Comenzile pot fi plasate online la orice ora, dar perioada de procesare a lor se desfasoara zilnic de luni pana vineri in intervalul orar 9-17.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

RASPUNDERE

Vanzatorul nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al utilizarii produselor cumparate pe www.bijouterina.ro.

De asemenea, Cumparatorul nu este responsabil de deteriorarea produselor dupa receptia lor, sau de pierderea acestora.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul acesta sau partenerii acestuia nu respecte clauzele acestui document.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SC ATELIER BIJOUTERINA SRL si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

OBLIGATIILE VANZATORULUI

Vanzatorul are obligatia de a folosi aptitudinile tehnice astfel incat navigarea pe acest site sa fie usoara. De asemenea acesta este obligat sa respecte termenii si conditiile si este responsabil de buna functionare a acestui website.

Informatiile prezentate pe site-ul bijouterina.ro au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o informare prealabila.

Daca preturile, stocul sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare a produsului in sine. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare), din cauza luminozitatii la fotografierea produsului. In cazul in care intervine aceasta problema, Utilizatorul este indraptatit sa schimbe produsul comandat cu un altul, in acelasi pret sau cu plata diferentei de pret intre produse.

SC ATELIER BIJOUTERINA SRL nu este responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Cumparatorul nu va dezvalui unei terte parti si nu va face publice niciuna dintre informarile primite de la Vanzator. De asemenea, continutul site-ului este proprietatea exclusiva a SC ATELIER BIJOUTERINA SRL.

Numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea SC ATELIER BIJOUTERINA SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

FACTURARE – PLATI

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.bijouterina.ro sunt exprimate in RON si includ taxe conform legii in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in cadrul comenzii, la finalizarea acesteia. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, factura se poate descarca de catre utilizator direct din contul creat de acesta.

RISCURI SI RESPONSABILITATI

  1. Livrare: Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat catre Cumparator.
  2. Transport – Ambalare: Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor (adresa incomplete, eronata), se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de inca 10 zile lucratoare.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil, acestea fiind unicat.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre Vanzator, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si daca suntem instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier.

In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare, daca o nerespectarea acestor termeni este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.