You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Bijouterina Handmade

Prima Pagină Termeni si Condiții Contact
Ce spune ținuta ta despre tine? Jurnalul culorilor

Ce spune ținuta ta despre tine? Jurnalul culorilor

Publicat de: Claudiu Publicat: 23.10.2017 Vizualizari: 374 Comentarii: 0

Fiecare culoare pe care am purtat-o la un moment dat a șoptit ceva despre noi celor din jurul nostru. Fie că ne-am evidențiat prin puritatea albului sau am ales sobrietatea unui negru intens, fiecare pată de culoare din viața noastră a purtat în adâncuri sentimente, stări și semnificații ascunse.

 

V-ați întrebat vreodată cu adevărat ce semnifică fiecare culoare pe care o purtați?

 

Roșu – culoarea pasiunii și a spiritelor independente

 

Roșul, indiferent că este purtat pe haine, accesorii sau orice alte obiecte, va reprezenta întotdeauna o culoare a pasiunii, a înflăcărării. Roșu este culoarea focului, Este acea culoare care îți dă puterea și curajul să mai faci un pas, să ieși în evidență.

 

Știați că roșul nu poate fi purtat de oricine? El poate semnifica putere și vivacitate, însă în același timp poate crea ideea de violență și agresivitate.

 

Bijuteriile roșii vor fi însă mereu la mare căutare. Se știe că femeile au o afinitate față de cerceii roșii.

 

Galbenul – culoarea contrastelor

 

Galbenul este cea mai vizibilă culoare în ochii specialiștilor, însă este și cea mai deranjantă pentru ochi, conform studiilor. De aceea vestele auto vor fi mereu galbene sau orange, deoarece această culoare iese foarte ușor în evidență. Galbenul reprezintă culoarea geloziei, dar în același timp este culoarea care te înveselește cel mai rapid.

 

Purtat în cantități mici, pe accesorii, galbenul devine o culoare a strălucirii și a puterii de decizie. Hainele galbene creează senzația de căldură, de calm.

 

Purtând galben, ai putea demonstra sinceritate. Bijuteriile galbene reprezintă atitudinea lejeră față de viață și față de stilul de trai. În unele culturi galbenul reprezintă chiar supranaturalul.


Vrei o bijuterie galbenă care să te avantajeze? Iată un exemplu! 
CLICK AICI!

 

Vedele – naturalețea și apropierea de oameni

 

Verdele a fost întotdeauna culoarea care a reprezentat natura. În verde găsești deschidere, calm și încredere. Verdele reprezintă întoarcerea spre începuturi. Hainele verzi te pot scoate în evidență cu cea mai mare ușurință. Iar bijuteriile verzi pot semnifica belșugul, vigoarea și sănătatea.

 

În antichitate femeile purtau verde ca simbol al fertilității. Hainele verzi simbolizează viața, tinerețea și renașterea. Verdele este o culoare neutră.

 

În funcție de nuanță, acesta poate semnifica și bogăția. Spre exemplu, verdele smarald semnifica în antichitate imortalitatea.


Iată aici o bijuterie frumoasă din această categorie! 


Albastrul – culoarea apei și a purității

 

Alături de alb, albastrul este una din culorile ce semnifică puritatea. Un veștmânt albastru îți va conferi întotdeauna o imagine pură, nevinovată și plină de încredere. Totuși, în anumite cadre, albastrul poate semnifica și tristețea.

 

Ținutele albastre reprezintă loialitatea, Iar bijuteriile de culoare albastră relaxează oamenii din jurul tău. Poți purta această culoare în aproape orice nuanță, la orice eveniment. Însă vei fi avantajată mai ales în momentul în care porți albastru la un eveniment elegant, de seară.

 

Nu uita, bijuteriile albastre îți vor oferi încredere indiferent unde te vei afla. Iată un exemplu plăcut pentru o astfel de bijuterie. 


CLICK AICI!

 

Albul și negrul – eleganță și rafinament prin non culoare.

 

Albul și negrul sunt non culori, însă întotdeauna au reprezentat finețea și eleganța. Negrul este perceput ca fiind culoarea luxului, iar albul semnifică puritatea. Acestea sunt cele mai indicate culori în cazul ținutelor business.

 

Însă, în cazul bijuteriilor nu vă vor ajuta foarte mult. Bijuteriile albe sau negre tind să pară plictisitoare, lipsite de viață și de formă.


 
Totuși,  pentru bijuterie cu stil poți alege gama Bijouterina.

 

Comentarii

Scrie Comentariu