You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Bijouterina Handmade

Prima Pagină
Categorii
Termeni si Condiții Contact

Informații Livrare

Livrarea se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei:

Livrare Rapida prin societatea de curierat Urgent Cargus in maxim 3 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii. Acoperirea completa a zonelor de livrare se gaseste pe site-ul www.urgentcargus.ro


Costul Livrarii

Livrare se face prin curier rapid Urgent Cargus, iar costul unei livrari este de 15 lei (acest cost este asigurat pentru comenzi in localitatile in care Urgent Cargus are punct de lucru deschis). Lista completa cu puncte de lucru Urgent Cargus se poate gasi aici: https://www.urgentcargus.ro/DOC/adrese-puncte-de-lucru-urgent-cargus.pdf


Livrare Gratuita

Oferim livrare gratuita prin curier rapid pentru comenzile egale sau mai mari cu 150 Lei. Se ofera livrare gratuita prin curier rapid in aceleasi conditii precizate mai sus.


Modalitati de plata

Plata se poate face cu card bancar online, prin procesatorul de plati EuPlatesc.ro sau prin ramburs, la livrarea produselor. In cazul platii prin ramburs, dovada platii va fi eliberata de prestatorul de servicii de curierat.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.


Livrari in afara Romaniei

Pentru livrari in strainatate pot exista costuri de livrare diferite, in functie de destinatie. Va rugam in acest caz sa ne contactati prin email la adresa contact@bijouterina.ro sau telefonic, la numarul +40 740 820 979, pentru a primi o oferta personalizata. 


Politica de retur

Calitatea produselor Bijouterina Handmade este garantata de noi, asadar am ales perioada de retur la 14 zile calendaristice, prin suportarea costurilor de returnare a produsului. Daca in aceasta perioada te razgandesti si nu mai doresti un anumit produs, il poti trimite inapoi in conditiile prezentate in sectiunea Politica de retur.

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, etichete lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului.

Ne rezervam dreptul de a refuza primirea unui retur in conditiile unor abuzuri.