Returnari Bijouterina Handmade

Referitor la problemele ce pot aparea la produsele livrate de catre magazinul www.bijouterina.ro, va rugam sa ne contactati la numarul 0740 820 979 sau prin e-mail la adresa contact@bijouterina.ro, pentru a identifica cea mai buna modalitate de solutionare a acestor probleme.

In cazul in care produsul pe care l-ati comandat nu este pe placul dumneavoastra sau nu vi se potriveste, aveti posibilitatea de a va razgandi si de a-l returna in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor, prin achitarea costurilor de transport pentru returul in sine.

Adresa de retur:

ATELIER BIJOUTERINA SRL

Strada Eroilor, nr. 88D, ap. 17, Floresti, jud. Cluj

Tel. 0740 820 979.

Va rugam sa specificati: Plata la Destinatar. 

Sunteti responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii unui produs, rezultata din deteriorarea acestora. Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dovezii de cumparare (factura) emisa de bijouterina.ro. Copia facturii se gaseste in contul dumneavoastra www.bijouterina.ro si se poate descarca / printa direct de pe site.

Daca produsul returnat este deteriorat, fara anumite elementele, sau are semne de utilizare, ne rezervam dreptul de a refuza returul contravalorii produsului.

Daca returul se accepta de catre noi conform conditiilor enumerate mai sus, contravaloarea produsului returnat se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice. Rambursarea poate fi amanata pana la data la care produsele vor ajunge la sediul bijouterina.ro.

Conform OUG 34/2014 - Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, in momentul in care clientul decide sa returneze un produs, acesta trebuie sa trimita cateva informatii necesare returului prin formularul nostru de retragere, care poate fi gasit aici: Formular de Retragere