You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Bijouterina Handmade

Prima Pagină Termeni si Condiții Contact
Ultraviolet - culoarea anului - Cum o îmbrăcăm și cum ne asortăm bijuteriile cu aceasta?

Ultraviolet - culoarea anului - Cum o îmbrăcăm și cum ne asortăm bijuteriile cu aceasta?

Publicat de: Claudiu Publicat: 12.03.2018 Vizualizari: 1318 Comentarii: 0

Anual, cei de la Pantone Colour Institute stabilesc culoarea anului. În anul 2018 aceasta a fost definită ca fiind o nuanță specifică de violet: ultravioletul. O culoarea care aduce aminte de misterele cosmosului și care face trimitere către necunoscut, conform specialiștilor. 

Încă de când a fost stabilită ca fiind culoarea anului, ultravioletul a prins aripi în era designului și a bijuteriilor. Din ce în ce mai mulți oameni au început să poarte această culoare și să o asorteze cu tot felul de articole vestimentare și accesorii. Însă câți dintre aceștia știu să o poarte sau să o asorteze corect? Tu știi? 

Ultravioletul - cum se poartă culoarea anului 2018?

Ultravioletul este o nuanță de violet închis. Este o culoare rece, o culoare ce poate fi purtată cu ușurință la un eveniment de seară. Este o culoare elegantă, perfectă pentru o rochie lungă sau pentru o salopetă de seară. Însă cu puțin curaj și cu un dram mai multă creativitate, aceasta este o culoare care poate fi îmbrăcată și ziua. 

Printre cei mai înfocați purtători ai culorii ultraviolet regăsim membrii casei regale din Marea Britanie. 


După cum vedeți, atât tinerii cât și cei mai în vârstă sunt extrem de bine prinși de această culoare. 


Ultravioletul poate fi purtat și la costume, dar este de preferat să alegem o rochie elegantă în această culoare. De asemenea, extrem de originale sunt bijuteriile de această culoare. 

Ei bine, aici putem spune că suntem pe aceeași linie de plutire. Bijouterina îți pune la dispoziție o gamă largă de bijuterii în această culoare. Le poți asorta cu brio la o astfel de rochiță, sau le poți purta la o ținută business (cămașă albă + bijuterii ultraviolet). 

Poți alege din întreaga gamă de bijuterii ultraviolet, având la dispoziție chiar și bijuterii cu cristale Swarovski ce îmbină culoarea anului 2018 cu eleganța acestor pietricele strălucitoare. Găsești un minunat exemplu din această gamă de bijuteriile aici

Bijuterii Ultraviolet din gama Bijouterina

Foarte ușor de asortat sunt cerceii din această gamă. Îi poți purta la alb, la galben sau la orice tip de culoare deschisă, pentru a contrasta cu violetul aprins din nuanța bijuteriei. 

Cerceii ultraviolet cu cristale Swarovski sunt absolut prețioși. Poți să-i asortezi la ținute elegante, dar și la birou, purtându-i cu haine de toate culorile. Datorită cristalelor vei putea purta cerceii cu negru, roșu sau albastru închis. Bluzițele și cămășuțele tale vor reprezenta câmpul de culoare perfect pe care să plasezi cerceii cu Swarovski. 


Alte bijuterii Ultraviolet din gama Bijouterina

Poți găsi și alte bijuterii ultraviolet în gama Bijouterina. Ceea ce este extrem de interesant este că fiecare dintre piese este UNICAT. Astfel, vei putea asorta foarte ușor bijuteriile cu hainele tale. Nu îți vei face griji că altcineva îți poate știrbi strălucirea, deoarece vei fi singura ce vei avea acea bijuterie. 

Iată câteva exemple de bijuterii ultraviolet UNICAT:  

Acești cercei cu inimioare sunt foarte ușor de asortat la orice tip de bluziță. Danteluțe? Bluze office? Costumații de club? Le poți purta cu drag, alături de acești cercei. Forma lor scoate în lumină unul dintre cele mai des întâlnite simboluri în aria modei și bijuteriilor: inimioara. Acest simbol dă dovadă de deschidere, putând fi asortat cu ușurință cu orice tip de bluziță sau rochiță. 

De asemenea, nici în ceea ce privește culorile nu sunt extrem de pretențioși. Acești cercei pot fi purtați cu orice culoare deschisă, pentru a-i scoate în evidență. Albul va fi alegerea preferată, dar și galbenul sau roșul pot fi culori drăguțe de asortat cu această pereche de cercei.  

Tu ce părere ai?


Tu ai purtat Ultraviolet anul acesta? Cum ai ales să porți culoarea anului 2018? Ți-ai achiziționat haine sau bijuterii cu această culoare? Noi te sfătuim să fii curajoasă și să încerci ambele lucruri. Hainele ți le poți alege singurică, iar pentru bijuterii poți alege minunatele exemplare de handmade de la Bijouterina. 

Găsești întreaga gamă de bijuterii Bijouterina aici.

 

Comentarii

Scrie Comentariu