You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Bijouterina Handmade

Prima Pagină Termeni si Condiții Contact
Asortarea bijuteriilor handmade cu hăinuțele tradiționale de sărbători

Asortarea bijuteriilor handmade cu hăinuțele tradiționale de sărbători

Publicat de: Ina Publicat: 29.12.2017 Vizualizari: 1014 Comentarii: 0

Sărbătorile sunt mereu ocazii speciale în care ne putem evidenția și putem scoate la iveală noile investiții din garderoba noastră. Noile haine, noile accesorii, dar mai ales noile bijuterii trebuiesc scoase în evidență. Iar oaza de culori din jurul sărbătorilor de iarnă este perfectă pentru a asorta noile bijuterii cumpărate. Diverse tehnici de asortare, diverse scheme coloristice și o mulțime de modele ies în față în jurul sărbătorilor, iar pentru a fi cu adevărat specială ai nevoie și tu de un asorte perfect. 

Astăzi ne-am gândit să-ți arătăm câteva idei despre cum poți asorta bijuteriile handmade unicat din gama Bijouterina cu hăinuțele tradiționale pe care le porți de obicei de sărbători. Astfel, vei găsi în acest articol principalele modalități de asortare între bijuterii și haine tradiționale. 

Mărgelele prind la orice ie și orice tip de cămășuță tradițională

Cel mai ușor de asortat atunci când facem referire la haine tradiționale sunt seturile de mărgele. Mărgelele se potrivesc de minune hainelor tradiționale datorită formei. Cerculețele se încadrează perfect în modelele florale, promovate de obicei pe suprafața hainelor tradiționale. Un colier extrem de ușor de asortat din această gamă este Colierul Green. Pe lângă faptul că acesta reunește perfect formele clasice de biluțe cu modelele de pe hăinuțe, principalul avantaj al acestui colier este culoare. 

Verdele este una din culorile de bază ale Crăciunului, iar această culoare va prinde extrem de bine cu orice tip de hăinuță. O ie tradițională sau o cămășuță în modele cusute manual, alături de colierul handmade unicat vor crea atuul tău în această perioadă. 

Combinația trendy & classic - Swarovski 

Cristalele Swarovski prind la orice tip de îmbrăcăminte, asta e clar. Iar în zona sărbătorilor aceste cristale îți oferă o aură mai strălucitoare și mult mai elegantă, fiind semne ale feminității, purității și fineții. Pentru gama de bijuterii Swarovski de la Bijouterina ai 33 de produse din care poți alege. Le găsești pe toate aici. Swarovski sunt unele dintre bijuteriile preferate de femeile cu stil. Iar în combinație cu clasicismul unor ii tradiționale, aceste bijuterii ar reprezenta combo-ul perfect. Gândește-te câte femei vor avea curajul să împletească clasicul cu un curent trendy? Cu siguranță că puține se vor gândi la acest combo. Așa încât tu vei ieși cu maximă ușurință în evidență în cadrul grupului tău de prietene. 

Cea mai ușoară combinație - Chocker-ul + ia de bumbac cusută

manual

Această combinație nu mai necesită nicio introducere. Chocker-ul este cea mai des întâlnită bijuterie combinată cu hainele tradiționale. Iar acest lucru este o dovadă clară că tradiția se poate înpletici extrem de frumos cu modernismul. Iată dovada! 

Chocker-ul se pliază perfect cu orice tip de model de hăinuță tradițională, iar asortat profesionist și la nivel de culori acesta poate reprezenta o alegere extrem de fericită în zilele de sărbătoare. Fie că este cusut din fire textile, fie că este o combinație de mărgeluțe sau un amestec de metal și textile, acesta pare a fi o variantă excelentă pentru ie și pentru cămășuța de bumbac clasică. 

Puteți comanda un chocker personalizat, UNICAT și la noi. Contactați-ne pentru a vă îndeplini această dorință! Ne dați detaliile și noi ne vom ocupa de el, în așa fel încât să aveți la gât o adevărată operă de artă, unicată. Avantajul principal în acest caz este faptul că nu veți mai găsi un astfel de chocker la nimeni, bijuteriile noastre fiind unicat. 


Nu uitați! VERDE și ROȘU - culorile principale pentru sărbători 

 Cel mai ușor în zona sărbătorilor este să asortați roșul și verdele cu hainele. Orice haină veți purta, roșul și verdele vor prinde perfect, deoarece aceste culori sunt clasice, alegerile standard pentru sărbători. Am mai scris despre acest lucru și aici. Iar ca bijuterii reprezentative din gama ROȘU&VERDE, puteți alege colierul Green despre care am discutat și la începutul acestui articol (comandați-l acum de aici) sau puteți alege cerceii roșii Velvet


DE ASEMENEA, PENTRU UN ROȘU INTENS PUTEȚI ALEGE CERCEII CATINCA!


Acestea sunt doar câteva reguli de asortare între hăinuțele tradiționale și bijuteriile handmade, însă regula ce trebuie urmată este cea care ți-o dictează ție sufletul. Asortează ceea ce crezi că-ți place și ceea ce ți se potrivește și totul va ieși perfect pentru tine! 
Comentarii

Scrie Comentariu