You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Bijouterina Handmade

Prima Pagină
Categorii
Termeni si Condiții Contact

Despre Mine

O bijuterie este un accesoriu menit să te evidențieze, să te diferențieze prin unicitate!

Fiind o persoană critică, dar iubitoare de frumos în orice formă, cred cu tărie în acest ideal. O bijuterie trebuie să te facă diferită. Pornind de la această idee, am creat Bijouterina, un cufăr al purtătorilor de suflet, nu doar de bijuterii handmade. Totul a pornit ca o preocupare și a continuat ca o modalitate de relaxare și distracție. După ce am împletit primele zâmbete pe chipul persoanelor dragi mie, a devenit o pasiune. Toate acestea formează acum Bijouterina.

Nu am dorit niciodată ca Bijouterina să reprezinte doar o altă bijuterie, o altă alegere din gama ta de accesorii. Am vrut să reprezinte, cu fiecare accesoriu creat, o nouă șansă de a străluci și de a ieși din tiparul clasic al bijuteriilor de duzină. Cumpărând de la Bijouterina, nu primești doar un accesoriu, primești o poveste, un ritual, un parcurs al fiecărei piese unice. Primești un vis realizat pentru a-ți îndeplini la rândul tău un vis: acela de a fi unică.


Peste 50
Produse disponibile
90% clienți
Se întorc pentru a 2-a comandă
50% clienți
Aleg un produs la comandă


Ce ne diferențiază


Căutări avansate

Am depus eforturi ca experiența ta pe acest site să fie una plăcută: poți căuta bijuteriile pe categorii, pe tipuri de promoție și mai nou, chiar după starea de spirit sau atitudinea pe care o ai! Și totuși, dacă nu găsești de vânzare ceea ce îți place, ai posibilitatea de a comanda ceva asemănător cu un produs deja vândut.

Livrare în toată România

Livrez produse oriunde în România. Indiferent unde locuiești, comanda ta va fi livrată la timp, direct la locuința ta sau la oficiul poștal, în funcție de ce ai ales. Colaborez cu cea mai profesionistă firmă de livrări rapide, deoarece pentru mine este foarte importantă toată experiența pe care o ai cu Bijouterina Handmade.


Modul de lucru 

Garantez că produselor pe care le vând sunt realizate cu grijă și cu o deosebită atenție pe detalii. Pe parcursul anilor am acumulat experiența necesară și am învățat diferite metode de a realiza o bijuterie handmade de calitate. Materialele folosite sunt de asemenea de cea mai bună calitate pe care o găsesc.

Bijouterina reprezintă cu adevărat un cufăr al purtătorilor de suflet.

 

Reprezintă o lume în care pot să-mi las liberă imaginația pentru a crea bijuterii handmade unicat. Fiecare mărgică, fiecare cristal și fiecare pietricică se împletește cu dragostea de frumos și cu pasiunea pentru creație, oferindu-ți șansa de a purta ceva cu adevărat inedit.

Fiecare comandă reprezintă o provocare și o nouă experiență ce îmi umple sufletul de placere și satisfacție. Așadar, te aștept cu drag în lumea mea, o lume plină de caracter, de unicitate și de bijuterii handmade unicat. Descoperă și tu gama de bijuterii create din arta de a împleti zâmbete pe chipul oamenilor dragi!

 

Recenzii

Luminița

“Am primit coletul de la dumneavoastră, sunt superbe! Vă mulțumesc, am postat o fotografie pe pagina mea în care v-am etichetat! Vă mulțumesc!”

Iulia

“Cele mai frumoase bijuterii handmade pe care le-am vazut vreodata! Colierul făcut la comandă mi se potrivește perfect cu rochia de seara preferată.”