You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Bijouterina Handmade

Prima Pagină Termeni si Condiții Contact
3 bijuterii potrivite pentru Crăciun!

3 bijuterii potrivite pentru Crăciun!

Publicat de: Ina Publicat: 23.12.2017 Vizualizari: 500 Comentarii: 0

Vine Crăciunul, iar acum pe ultima sută de metri toată lumea trăiește o adevărată dramă, gândindu-se la cum să se îmbrace în noaptea de Crăciun, ce să poarte la petrecere sau cu ce să se asorteze. Ei bine, într-adevăr aceasta este o temă de discuție vastă. Există sute de tendințe în modă și chiar dacă nu am ține cont de ele, tot există anumite stiluri care sunt general acceptate și prind în această perioadă, dar există și hăinuțe care pur și simplu nu se potrivesc. 

Iar pe lângă toate acestea, mai există și problema principală din această ecuație: cu ce asortez ținuta de Crăciun? Știm deja cu toții faptul că micile accesorii sunt marile surprize ale unei ținute. Ele fac cu adevărat diferența și ne clasează ca pe o persoană stilată sau o persoană care și-a făcut din ținuta sa cel mai mare dușman. Astăzi ne-am gândit să vă oferim ca exemplu 3 bijuterii handmade care se pot asorta cu hăinuțele dumneavoastră de Crăciun. Citiți articolul în continuare pentru a afla care sunt acestea! 

  1. Colier Green - un colier extrem de drăguț, la baza gâtului, care te va scoate fără nicio problemă în evidență. În plus, acest colier se va asorta perfect cu orice, fiind VERDE. Verdele, alături de roșu sunt culorile Crăciunului. Astfel, acest colier va fi exact pata de culoare de care aveai nevoie. Cu ajutorul său vei crea o atmosferă plăcută în jurul tău și vei face curioasă pe toată lumea cu privire la magazinul de unde ți-ai procurat acest colier unicat. 
  2. Cerceii Velvet - Poate cea mai potrivită piesă pentru acest Crăciun. Roșul aprins din acești cercei te vor poziționa cu cea mai mare ușurință în vârful piramidei din grupul tău. Cerceii sunt UNICAT, așa încât nu îți vei face niciodată griji că vei mai observa aceiași cercei la o altă persoană. În plus, îi vei putea purta oricând îți dorești, deoarece sunt simpli și vor reprezenta un accesoriu plăcut la orice tip de ținută. Petrecerile vor prinde viață cu acești cercei, iar serile în oraș vor fi memorabile în ochii celorlalți, aducându-și mereu aminte de fata cu cerceii roșii. Exact în același stil, din aceeași gamă mai poți comanda de la Bijouterina și cerceii Catinca
  3. Cerceii Roxanne - Roșul prinde și în cazul cerceilor Roxanne. Avantajul principal este că în acest caz nu va fi nevoie de precomandă. Îi poți achiziționa pe aceștia pentru doar 30 lei, direct de pe magazinul Bijouterina - casa bijuteriilor UNICAT! Acești cercei pun în valoare cristalele. Culoarea roșie a acestora îți vor oferi o strălucire aparte, iar modul în care sunt lucrați și minuțiozitatea lor vor atrage rapid atenția asupra ta. Atenția la detalii este ceea ce se observă preponderent în cazul acestor cercei. Sunt lucrați din suflet pentru a reprezenta atmosfera Crăciunului și pentru a te reprezenta pe tine ca persoană. 

Pentru gama completă de bijuterii de la Bijouterina click aici


Sperăm că v-au plăcut recomandările noastre pentru acest Crăciun, iar pentru mai multe detalii sau pentru o comandă personalizată nu ezitați să ne contactați. Vă dorim sărbători fericite și spor la cumpărături! Comentarii

Scrie Comentariu