You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Bijouterina Handmade

Prima Pagină Termeni si Condiții Contact
Regulile vedetelor: Cum asortăm bijuteriile în funcție de coafură?

Regulile vedetelor: Cum asortăm bijuteriile în funcție de coafură?

Publicat de: Claudiu Publicat: 27.03.2018 Vizualizari: 1124 Comentarii: 0

Hairstylingul și asortarea bijuteriilor sunt preocupări principale ale fiecărei zi în viața reprezentantelor sexului frumos. Din ce în ce mai curajoase și din ce în ce mai dornice de afirmare, doamnele și domnișoarele din ziua de azi fac din asortarea coafurii cu bijuteriile o adevărată artă.

 

Iar acestea sunt încurajate de adevărate purtătoare de cuvânt, adevărați trendsetteri ai curentelor fashion: vedetele de la Hollywood.

 

Cum asortează vedetele coafurile cu bijuteriile?

În funcție de părul pe care îl ai poți purta mai multe bijuterii, de diverse feluri. Spre exemplu, părul drept, întins pe spate, poate scoate în avantaj fața persoanei în combinație cu o pereche de cercei rotunzi.

 

O coafură simplă, cu părul lăsat pe-o parte a feței, îndreptat perfect, poate fi alăturată și unui pandantiv finuț, mic, care să fixeze echilibrul între păr, ochi și partea de jos a feței.

 

Un exemplu pentru coafurile de acest gen, asortate cu bijuterii complexe, cercei rotunzi și mari, este vedeta TV Taylor Swift

 
Părul scurt – tunsorile bărbătești în combinație cu cerceii simpli

Dacă aveți părul scurt și îl păstrați lipit de cap, prins în agrafe sau dacă optați chiar pentru o coafură bob, cerceii simpli (tip bulină) sunt varianta ideală pentru voi.

 

Ideali sunt cerceii cu șurub, deoarece sistemul de prindere nu este vizibil, iar simplitatea înseamnă mai mult în acest caz.

 

Reprezentantă a acestui stil: Hayden Panettiere

 
Cocurile și cerceii lungi

Femeile care adoră cocul sau părul prins în clești, în stil japonez, trebuie să aibă grijă ca în cutia de bijuterii să aibă puși la păstrare cel puțin o pereche de cercei lungi, cu lanț. Coafurile ce lasă liberă ceafa sunt un plus, pentru că atunci ai libertatea de a alege culori răsunătoare sau forme extrem de atractive.

 

În acest caz cerceii sunt extrem de importanți, ei fiind piesa de rezistență, cea care va atrage atenția asupra feței. Pentru a vă avantaja și a vă pune în evidență trăsăturile naturale ale feței, alegeți cu grijă și coafura. Pentru mai multe idei click aici. Reprezentante: Jennifer Lopez, Catherine Zeta Jones, Eva Longoria.

 
Ce asortezi la coafurile naturale?

Vă place Hillary Swank sau Elizabeth Hurley? Ele sunt adeptele simplității. De cele mai multe ori își poartă părul cât mai natural. Rareori apar la TV cu idei îndrăznețe de coafuri, preferând mai degrabă coafurile simple, naturale.

 

Însă odată cu acestea, trebuie să-și asigure și strălucirea. Așadar, cu aceste coafuri au început să poarte cercei cât mai colorați. De obicei se pot asorta ușor cu rochia purtată. Culorile îndrăznețe în combinație cu naturalețea coafurii vor face din aspectul vostru un adevărat peisaj.

 

De asemenea, cerceii vintage nu sunt nici ei lăsați deoparte. Conform specialiștilor, aceștia pot fi foarte ușor asortați cu stilul retro. Coafurile inspirate din anii 50 sau părul purtat ca vedetele jazzului clasic, se asortează perfect cu bijuteriile de argint masiv și cu stilurile handmade.